RAAKASUKLAAN OHJE
150 g kaakaovoita
112,5 g hunajaa
127,5 g kaakaojauheta
hyppysellinen suolaa
Lisäksi laitoimme:
3 teelusikallista keltaisia rusinoita
3 teelusikallista mustia rusinoita
3 teelusikallista maapähkinöitä
3 teelusikallista keltaisia rusinoita
3 teelusikallista mustia rusinoita
3 teelusikallista maapähkinöitä
Sulata kaakaovoita vesihauteessa kunnes se on sulaa, sotke hunajaa ja kaakaojauhetta
Yleisohjeita "virittämiseen": Lisää sulaan kaakaovoihin kaikki mausteet ja anna niiden uuttua lämminvesihauteessa. Lisätessäsi kuiva-aineita vähennä kaakaojauheen määrää saman verran.
Tarvitset raakasuklaan valmistukseen teräsastian, karamellivuokia tai muita muotteja sekä ohjeessa mainitut raaka-aineet.
Raaka-aineita raakasuklaan valmistukseen löytyy nykyään lähes joka ruokakaupasta.
Suklaita tuli reseptin ohjeesta yhteensä 112 kpl ja kappalehinnaksi tuli n. 0,20 €.
Lisätietoa raakasuklaasta löytyy mm:
https://xoco.fi/mita-on-raakasuklaa
Tarvitset raakasuklaan valmistukseen teräsastian, karamellivuokia tai muita muotteja sekä ohjeessa mainitut raaka-aineet.
Raaka-aineita raakasuklaan valmistukseen löytyy nykyään lähes joka ruokakaupasta.
Suklaita tuli reseptin ohjeesta yhteensä 112 kpl ja kappalehinnaksi tuli n. 0,20 €.
Lisätietoa raakasuklaasta löytyy mm:
https://xoco.fi/mita-on-raakasuklaa
Sulata kaakaovoi teräsastiassa kuumassa vesihauteessa. Annostele suklaata sopiva määrä tukeviin muotteihin. |
Kun olet laittanut suklaat muotteihin laita jähmettymään pakkaseen puolen tunnin ajaksi |
Ripottele päälle hyppysillinen suolaa ja tarjoile tumman kahvin kera. |
Nautinnollisia suklaahetkiä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti