tiistai 16. helmikuuta 2016

Turkinpippurimuffiinit


Tänään leivoimme pienellä porukalla turkinpippurimuffiineja.

Taikinaan tuli perusmuffiiniaineet ja
lisäksi turkinpippurirouhetta
.
100 g sulatettu rasvaa.
2 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja, 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl vanilija sokeria
2 kananmunaa
2 dl laktoositonta maitojuomaa


Kaikki aineet  sekoitettiin vatkaimella kulhossa.







Turkinpippurimuffinssit:

4dl vehnäjauhoja
2dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl vanilijasokeria
2dl maitoa
2 kananmunaa
100 g voita sulatettuna
1pss turkinpippureita rouheena

1) Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää sulatettu jäähtynyt rasva. Kääntele varovasti sekaisin isolla lusikalla.

2) Yhdistä jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe. Sihtaa jauhot taikinaan yhdessä maidon kanssa ja kääntele varovasti sekaisin. Lisää turkinpippurirouhe ja sekoita varovaisesti.

3) Paista 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti