torstai 2. kesäkuuta 2016

Kulttuuripäivä Kalevi Aho- salissa 23.5.2016

Kuukausia kestäneet valmistelut ovat takana ja aherrus palkittiin. Maanantaina 23.5 pääsimme nauttimaan kultuuripäivästä ja haluamme jakaa Teille lukijoille parhaat palat! Jokaisen työtehtävän takanahan on ammattilainen ja tässä meidän tarina!



 "lahdessa oli porukkaa paljon. aluksi jännitti miten menee mutta kun ensimmäiset juonnot sain sanottua niin jännitys laukeni. juonnot sujuivat tosi tosi hyvin. olin itse ja muutkin olivat tyytyväisiä. hommat kanssani hoiti raxu. meillä synkkasi ja meni tosi mahtavasti. luultavasti kaikilla oli hauskaa. käytin apuna paperia mistä näin pääkohdan juonnosta ja loput heitin päästäni. meni tosi mageesti. ainoa moka mikä melkein tapahtui oli se etten huomannut "huoltomiehen" puheita mutta niistäkin selvittiin ilman ongelmia. eli loppu hyvin kaikki hyvin. lähtisinkö uudestaan? we will see"

 "heimotanssissa tanssimme nuotion ympäri ja kapuloilla lyötiin tahtia. meillä oli hienot itsetehdyt asut"

"esitin robottitanssia oli kivaa. robotit kävelee hiljaa ja jäykästi. meillä oli hienot itsetehdyt robottipäähineet. kesken tanssin menimme epäkuntoon ja lopulta korjaajat joutui viemään meidät korjattaviksi"


 "esiinnyin sirkusesityksessä. heittelin palloja, narulla tein solmuja ja sirkuskepeillä heittelin temppuja. Minulla oli Anna-avustaja"


"hiphop tanssissa tanssimme lippikset päässä ja yleisökin innostui tanssimaan"


"pyörätuoli tanssissa tanssitettiin pyörätuolissa istuvia. tanssitettavat tykkäsivät"

"soitin Hey-bändissä sähköpianoa  oli kivaa  soitettiin  mennyt mies kukkurukuu  täällä pohjantähden alla sata salamaa  parrasvalot ja maailman toisella puolen"


"kahvilassa olin tervehtimässä ihmisiä sisään ja oli paljon kävijöitä esim tervetuloa esitin robotti tanssia kahvilassa myytiin kahvia kakkua sekä toimarin käsitöitä" 



Yleisön terveiset Vääksystä: "kiitos hienosta kulttuuripäivästä! tosi hienoja olivat esitykset ja bändi aivan mahtava"

Yleisön terveiset Lahdesta: "Hyvä meininki!", "Hyvä boogie!", "Mahtava meno! Kiitos!", "Elastinen-fe superhyvää!", "tykkä", "Hyvää musiikkia x tanssia!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti