torstai 28. heinäkuuta 2016

RAAKASUKLAA

RAAKASUKLAAN OHJE

150  g kaakaovoita
112,5 g hunajaa  
127,5 g kaakaojauheta
hyppysellinen suolaa

Lisäksi laitoimme:
3 teelusikallista keltaisia rusinoita
3 teelusikallista mustia rusinoita
3 teelusikallista maapähkinöitä
 
Sulata kaakaovoita vesihauteessa kunnes se on sulaa, sotke hunajaa ja kaakaojauhetta

Yleisohjeita "virittämiseen": Lisää sulaan kaakaovoihin kaikki mausteet ja anna niiden uuttua lämminvesihauteessa. Lisätessäsi kuiva-aineita vähennä kaakaojauheen määrää saman verran.

Tarvitset raakasuklaan valmistukseen teräsastian, karamellivuokia tai muita muotteja sekä ohjeessa mainitut raaka-aineet.

Raaka-aineita raakasuklaan valmistukseen löytyy nykyään lähes joka ruokakaupasta. 

Suklaita tuli reseptin ohjeesta yhteensä 112 kpl ja kappalehinnaksi tuli n. 0,20 €.
 
Lisätietoa raakasuklaasta löytyy mm:
https://xoco.fi/mita-on-raakasuklaa


Sulata kaakaovoi teräsastiassa
kuumassa vesihauteessa.
Annostele suklaata sopiva määrä tukeviin muotteihin.

Kun olet laittanut suklaat muotteihin
laita jähmettymään pakkaseen puolen tunnin ajaksi

Ripottele päälle hyppysillinen suolaa
ja tarjoile tumman kahvin kera.
 
   Nautinnollisia suklaahetkiä!

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti