keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Raakasuklaan valmistaminen


 32 suklaakonvehtiin meni seuraavat määrät
  • 1 dl kaakaovoita
  • 1 dl kaakaojauhetta
  • 0,75 dl juoksevaa hunajaa
  • 1 tl ruususuolaa
  • 3 jälkiruokalusikallista herkkumix (kaakaonibs ja mulperimarjarouhe)
  • Voit maustaa ja koristella omien mieltymyksiesi mukaan esim. piparinkoristeluaineilla.
  1. Sulata kaakaovoi juoksevaksi öljyksi kuumassa vesihauteessa. 
  2. Lisää kaakaojauhe ja muut aineet
  3. Annostele konvehtikuppeihin
  4. Laita pakastimeen jähmettymään n. 1/2 tunniksi
  5. siirrä sen jälkeen jääkaappiin
  6. tarjoile syötäväksi
Nauti kahvin tai teen kera.




















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti