keskiviikko 15. toukokuuta 2019

Gluteenittoman pitsan valmistus

valmistimme gluteenittoman pitsan huhtikuussa

valmistusohje:

Viljatuotteinen pullajauhoseos
4dl jauhoja
2dl nestettä
3rkl öljyä
1tl suola
1/2pussia kuivahiivaa
1/2tl sokeria

Taikina saa jäädä löysäksi.
Nostata taikina pyyhkeen alla n. 30 min.
Vaikaa taikina tasaiseksi suoraan pellille leivinpaperin päälle.
Laita täytteen oman maun mukaan:
3 rkl Tomaattisosetta
1 pussi pekonikuutioita
1 pussi vegejuusto raastetta
ananasviipaleita
pitsamaustetta

Paista uunissa 225 astetta n. 15 - 20 minuuttia, aika riippuu siitä minkäläistä uunia käytät. Me käytimme kiertoilmauunia ja aika oli n. 15 minuuttia.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti